Новости  Афиша  Рецензии  Интервью  Статьи
О проекте  Наши друзья  Группы  Галерея



Неангели справили своє десятиріччя.

Ще раз запевняюсь, що найкрутіші вечірки і сейшени припадають на чиєсь День Народження. Мабуть, атмосфера цього свята сприяє загальним веселощам. Якраз одна з таких запальних вечірок відбулася у ніч з 23 на 24 липня. Місцем дислокації винуватця торжества та запрошених ним гостей став клуб "ПРАЙМ",що на Подолі.Клуб за розмірами - щось на зразок "БАРВ", ну може, трохи ширше, але для такої вечірки -це просто знахідка. Хоча саме свято у вигляді закритої вечірки у нас не поширене. Втім, воно має свої переваги: попід сценою не вештаються окремі особини незрозумілого походження і не юрмиться зграйка піонерів. Усі свої.

Поздоровити іменинників завітали майже всі команди, що були заявлені, а з тих, що не заявлені, - вокаліст RASТи. Деякі музиканти примудрилися з`явитись вже "гарненькими".

"Урочиста частина" розпочалась о 20.00 з виступу GRIMFAITH. Взагалі, повноцінним виступом (це, до речі, розповсюджується і на усі інші команди) це можна назвати лише символічно, бо барабани були відсутні,і всі виступаючі гурти грали в акустичному варіанті. Але погодьтесь, слухати GRIMFAITH під акустику - те ще діло, а що тоді мав вигребати, скажімо, FLYING ?

Потім на сцені, яка згодом після виступів перетворилась на денс-майданчик, з`явились самі інфернівці і заспівали декілька своїх пісень - звісно, всіма улюблені "Неангелы" і "Останься со мной" - у супроводі двох гітар, клавіш і бубна. О, це було дуже яскраво, і розчулило всіх тутешніх готів, що зібралися колом біля сцени. Особисто мені акустичний INFERNO подобається більше, аніж традиційний "важкий".По-перше, музика стає більш витонченою, по-друге, стає чутним текст, а по-третє,- це просто виглядає привабливіше, себто по-готичному ідейний вигляд музикантів якнайбільш пасує такому виконанню.

Після іменинників сцену зайняли російські гості - ШМЕЛИ. Співала дівчина у парі з парубком-гітаристам. Хтось мені казав, що це - готика, але, вибачте, з того, що я чула і бачила у клубі, готика тут і поряд не валялась. Російськомовні пісні з русроковим відгомоном і вельми посереднім виконанням. На останок дівчина гепнулася на підлогу, піднявши ноги догори. Далі за гітару взявся вокаліст WILD GARDEN. Він заспівав пару пісень гроулом під акустику. Чудернацько звучить, але слухати можно.

По закінченню цих виступів розпочалось веселеньке неформальне паті. Пролунали перші акорди суперготичної команди OFFSPRING, і сцену миттю зайняли готи і підігріті музиканти. Надто веселилися фронтмен FLYINGа і гроуліст TE DEUMа. Пізніше до них приєдналась вокалістка INFERNO.Так, усі інфернівці перебували у бадьорому настрої. А у лідера гурта ( Фріца) сяяв на шиї дебелий анк - подарунок когось із гостей.

Чесно кажучи, я очікувала , що ця вечірка буде крізь пронизана пафосом і масовим пияцтвом ( хоча і не без цього), але натомість було море позитиву і добродушності. Називати вечірку цілком готичною також не варто: не зважаючи на те, що там весь час метушилися пихаті дівчата-готи суцільного чорного кольору, більшість запрошених була все ж таки далекі від цієї культури.

Попри те, що кожний бажаючий міг взяти інструмент і будь-що заграти, таких виявилося небагато. Після "акустичного гроулу" за гітару бралися TE DEUM,SWEET SIXTY NINE та ін., але їх виступи не були такими яскравими, як у їх попередників. Окремо іменинників поздоровили INNERCALL.

Підсумовуючи, можу сказати, що паті у "ПРАЙМІ" була схожа на хатню вечірку, збільшену до масштабів невеликого клубу, тобто - збори старих друзів у затишній компанії та невимушеній обстановці.

Devoured

P.S. Приєднуюсь до загальних поздоровлень! і бажаю інфернівцям міцно триматися на вітчизняній метал-сцені ще як мінімум 10 років.



Copyright © 2000-2024 AuroraScorpio & The MetalList Portal

0.0019209384918213